Спално бельо и зодии - стрелец, козирог, водолей и риби

Спално бельо и зодия Стрелец

Динамични и търсещи натури - ще им е нужно спално бельо в два контрастни цвята и даже с различни пликове за възглавниците. Забавни рисунки, в това число и детски, ще им преповдигнат настроението. Обичат всичко, свързано с пътешествия - харесват спално бельо с такава тематика.

Стрелец са хора със спокойно поведение, знаят как да скрият дълбоко в душата си грижи и тревоги. При зла участ личността им излъчва магнетизъм, който им позволява да вдъхнат вяра на партньора си. Понякога са безгрижни и не мислят за утрешния ден, като се впускат в опасни приключения. Качествата им почиват върху лоялността, искреността и здравия разум. Имат склонност да бъдат: оптимисти, приятелски настроени, аргументирани, сговорчиви.

За енергичния стрелец са подходящи сините, лилавите и виолетовите багри. Всички оттенъци на синьото съответстват на уравновесения характер на Стрелците. Освен това, за дадения зодиакален знак, този цвят символизира скромност и умение за провеждане на разговор. Любознателни и обичащи живота, за тях са подходящи комплекти в ярки цветове.

Спално бельо и зодия Козирог

За разлика от Стрелците, Козирозите няма да се чувстват комфортно в ярко спално бельо. Подходящо за тях е класическата и спокойна цветова гама. Никакви набиващи се на очите комплекти спално бельо или мотиви с абстрактни рисунки. Всичко трябва да е еднотонно.

Козирог са практични и устойчиви. Започнат ли нещо, винаги го довеждат докрай. Не позволяват нищо да препречи пътя им. Целеустремени са. Като врагове са непобедими, а като приятели - лоялни докрай. Строги и консервативни са. Зодия Козирог живеят до дълбока старост, и когато остареят, остават млади по дух.

Любимите цветове на Козирога, подходящи за спално бельо, са тъмнозелено, черно, синьо, пепелносиво, бледожълто, и всичко тъмно. Козирогът е земен знак, заради това предпочита практичните комплекти, в не ярки цветове. Козирозите обичат строгите и прости неща, понеже преди всичко те са разсъждаващи и консервативни хора.

Спално бельо и зодия Водолей 

Представителите на тази зодия обичат нестандартните, но изключително полезни и нужни подаръци. Съществуват два типа Водолеи. Първите предпочитат всичко натурално – завивки от лен, вълнен юрган, дървен под. Вторите обаче предпочитат да се възползват от съвременните електрони устройства и приспособления – автоматично вдигащи се щори, регулираща се с дистанционно светлина. Но и първият и вторият тип се стремят да се откроят от масата. Целта и при двата типа е една, но методите са различни. Така че ако имате познати родени през този период, Ви предоставяме няколко малки тайни за вкуса на Водолеите.

Всички Водолеи се стремят към уникални, прогресивни идеи. Всичко, което касае технологиите, определено е подходящо за тази зодия. Те са винаги с една крачка преди другите. Купуването на неща, които са последен писък на модата, е фикс идея на Водолеите.

В спалнята на Водолея винаги ще има предмет, с които най-много се гордее  – това е и вечната тема за разговор с приятелите му. Това може да е както матрак, създаден по-последни технологии, така и спално бельо с уникален и екстравагантен мотив. В повечето случаи това е нещо необикновено, но не е задължително да е скъпо. Подходящи цветове за Водолея са: всички нюанси на синьо – от бебешко синьо до тъмносиньо, цвят металик и сиво.

 

Спално бельо и зодия Риби

Рибите проявяват склонност към красотата и естетиката и обичат да получават красиви подаръци.

Родените под този знак лесно попиват емоциите на другите хора. Заради това стаята, в която живеят, трябва да е мястото им за почивка. Само там могат да се отпуснат и да мечтаят, обгърнати в прекрасен комплект спално бельо.

Спалното бельо на Рибите трябва да е меко, нежно, успокояващо и удобно, с разкошна завивка или шалте. В идеалния случай материята за тях е сатена, защото най-добре наподобява стихията им, водата.

Зодия Риби е воден знак, затова за тях са подходящи следните цветове - морско зелено, синьо, лилаво, светлосиньо, сребристо. Всички тези цветове ще има напомнят родната стихия - водата. Също хубав ефект върху Рибите има и спалното бельо, на което има рисунки с подводна тематика: риби, водорасли, миди и раковини.

Човек роден под знака на Рибите не би бил щастлив в стая, която не съответства на творческите им заложби. Все пак те са доста талантлив зодиакален знак. Даже има едно изказване по този повод, че в едната перка на Рибите има повече талант, отколкото във всички други знаци взети заедно. Стаята и спалното им бельо трябва да наподобяват произведение на изкуството.

Можете отново да разгледате нашите комплекти спално бельо и да видите дали случайно не сте пропуснали нещо подходящо за подарък за Вас или за Ваши близки. Ето няколко предложения:

 

 

Последни публикации

12 необикновени коледни украси по света - част 2

С наближаването на Коледа витрините се отрупват с красива празнична декорация, а улиците се обливат в светлини. Хората по света посрещат …

Кухня в стил Прованс - част 2

Интериорът в стил Прованс излъчва красива непринуденост, рустикална простота и очарованието на отминали времена. Вдъхновен е от красотата …

Пролетни идеи за декорация на дома

С пробуждането на природата е време да внесем повече цвят и настроение у дома. Пролетният декор ще освежи дома в съзвучие с раззеленяващата …

Любопитно за часовниците - 7 необикновени часовника

Хората използват часовници от хилядолетия, за да измерват времето. Часовниците се различават по вид, форма и размер, но всички изпълняват …

Избор на възглавница според пълнежа - първа част

 Подходящата възглавница е една от важните предпоставки за пълноценен сън. Хубаво е да съобразите размера и височината, мекотата и пълнежа, …

Как да декорираме с метални акценти - злато, сребро, мед и бронз

Една от непреходните тенденции в домашния декор е декорирането с метални акценти с цвят злато, сребро, мед и бронз. Всеки от тези метали създава определена атмосфера. Комбинирането на някои или ...…