Плащане и доставка

 • Онлайн - магазин mydepot.bg, изпраща твоята поръчка до всяка точка на България, чрез куриерска фирма Европът или Спийди.
 • Доставката е БЕЗПЛАТНА за сума на стойност над 75 лв. до адрес или до офис на куриер СПИДИ и ако общото тегло на пратката не надвишава 5 кг. За останалите случаи, към крайната сума за плащане, автоматично е начислена и доставка в зависимост от обема и теглото на пратката. Наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.
 • Поръчки над 250 лв. се заплащат по банков път. Наш оператор ще се свърже за Вас за уточнения по поръчката.
  Пoтвърждаване на поръчката и доставка за поръчки на стойност над 250 лв. се извършват
  САМО след потвърждение за банков превод на дължимата към поръчката сума.
 • УниКредит Булбанк

  IBAN: BG74UNCR70001523728088
  BIC CODE: UNCRBGSF
  Титуляр на сметката: Май Депо EООД


  Като основание за превода трябва да впишете номера на Вашата поръчка.

 • При получаване, артикулите могат да бъдат прегледани и тествани и ако не отговарят на твоите очаквания, можеш да ни ги върнеш.

Моля проверявайте поръчката си за транспортни повреди в момента на получаването! При открити такива представителят на куриерската компания съставя протокол на място, въз основа на който, ще възстанови щетите Ви! За непроверена стока, с изключение на скрити дефекти - не носим отговорност!

Срок за доставка:

 • В описанието на всеки артикул е посочен срок за доставка отнасящ се за съответният артикул.
 • Поръчките се обработват от Понеделник до Петък - от 9 до 17 ч.
 • Поръчки направени в Събота и Неделя се изпълняват в Понеделник, а тези направени по време на Национални празници - в първия работен ден.

Начини на плащане:

 • С наложен платеж, при получаване на поръчката.

Връщане и замяна

        При нас можеш да замениш един доставен артикул с друг. В срок от 14 работни дни можеш и да върнеш закупените стоки ако не са използвани, ако са в оригиналната си опаковка,  нейната цялост не е нарушена и ако пазиш документите, придружавали пратката при получаване.При спазването на тези условия, по силата на чл. 55 от ЗЗП ще можеш да подмениш избрания артикул с друг, или да получиш обратно сумата на неговата стойност.

        Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59, ал. 3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. Възстановяването на сумата става чрез изплащането й по посочена от клиента негова банкова сметка.