Спално бельо и зодии - лъв, дева, везни, скорпион

Спално бельо и зодия Лъв

За властния и тираничен Лъв са подходящи кралските цветове - пурпурен, черен, златен. За него са подходящи всички спални комплекти, които са шикозни. 

Лъв вярват в себе си и съумяват да вървят напред. Родените под знака Лъв имат склонност да бъдат: романтични, идеалисти, амбициозни, влюбени в себе си, темпераментни, верни, с широки пръсти, властни, предани, великодушни, почтени, справедливи и понякога прекалено смели. Интересите на зодия Лъв са насочени към: спорта и игрите, забавленията, постиженията и желанието да бъдат център на внимание.

Освен това, зодия Лъв обича всичко най-скъпо и качествено. Даже и да не е коприна, комплект спално бельо от памучен сатен с изискана рисунка по него би бил подходящия подарък. Всичко около тях трябва да поддържа високият им статус, да е помпозно, шикозно и със сакрален смисъл.

Спално бельо и зодия Дева

Обичат реда и подредбата, заради това и рисунките по спалния комплект не трябва да са разпръснати или претрупани. Всичко трябва да е ясно и разбираемо. При това Девите не са равнодушни към разкоша и оригиналността - луксозните спални комплекти ще им сгреят сърцето.

Цвета на Девите - бяло, светло синьо, лилаво, зелено и всякакви по-неярки цветове. Преди всичко Девите предпочитат комфорта, като в леглото нищо не трябва да ги отвлича от съня им, ето защо не се нуждаят от ярки разцветки. Жените Деви обичат природата и животните, заради това спално бельо с изображения на коне, кучета и птици ще ги доведат да възторг. Мъжете Деви предпочитат спални комплекти в един тон, примерно бяло, защото характеризира подредеността им.

Дева са доста резервирани. Отдават прекалено внимание на детайлите и аналитичният им ум ги забавя. Търсят съвършенство във всичко, което вършат и отдават много повече време, отколкото е необходимо за изпълнението им. Справят се във всяка област, която изисква точност, прецизност. Критичното им чувство е добре развито, но много често се съмняват в себе си. Имат нужда да бъдат стимулирани от хора, на които признават по-добри качества от техните.

Спално бельо и зодия Везни

Представителите на този знак се отличават с лекота на характера. Те винаги ще оценят хумора, заради това може им изберете спален комплект с “шеговит” характер, който те ще оценят. Например, спално бельо със забавно послание на него. През повечето време Везните обичат следните цветове -  тъмносиньо, зелено, пастелни цветове.

Везни са чувствителни, притежават чувство за хармония и красота, както и чувство за равновесие, но винаги се колебаят, преди да вземат решение. Любезният и весел характер понякога прикрива техните безпокойства. Склонни са да бъдат: романтични, зависими, непостоянни, снизходителни, готови за сътрудничество, екстравагантни и понякога материални.

Зодия Везни - променливи и непостоянни, заради това е трудно да се познае кой е любимият им цвят в определени моменти от времето. Изход от положението е изискан комплект от бял памучен сатен, който ще се хареса на романтичния вкус на Везните. Раними и сантиментални, те обичат романтичното спално бельо. Преди всичко то трябва да е уютно и настройващо към спокойствие.

Спално бельо и зодия Скорпион

За да зарадвате Скорпиона - то трябва да е или с интересна рисунка, или с интересно название, на коетo лесно се акцентира вниманието. Също така, Скорпионите обичат мистичното. Подходящи са спални комплекти в тъмни цветове, съчетанието на черно и червено е доста удачен вариант.

Скорпионите са упорити, енергични, магнетични, потайни, безмилостни. Склонни са да бъдат: отмъстителни, саркастични, героични, убедителни, грубо откровени, решителни, подозрителни. Някои от интересите на зодия Скорпион са: сексът, разкриването на загадки, парите на другите, желанието да играят ролята на невидимата сила.

Любимите цветове на Скорпиона - ярко червено, тъмночервено, малиново и жълто. Всички оттенъци на червеното, свидетелстват за тяхната независимост и енергичност. Пристрастието им към жълтото е показател за тяхната комуникативност. Много обичат нещо с интимен или еротичан подтекст, заради това спалното бельо поражда в тях радост.

 

 

Последни публикации

Свети Валентин - идеи за подаръци и изненади

Празникът на Свети Валентин наближава. Това е ден, посветен на любовта и романтиката. Дори и да сте от хората, които смятат, че не е необходимо …

Пролетни идеи за декорация на дома

С пробуждането на природата е време да внесем повече цвят и настроение у дома. Пролетният декор ще освежи дома в съзвучие с раззеленяващата …

12 необикновени коледни украси по света - част 1

С наближаването на Коледа витрините се отрупват с красива празнична декорация, а улиците се обливат в светлини. Хората по света посрещат …

Идеи за малкия балкон

В много градове и малкия балкон е лукс. Дори ако терасата ви е малка, бетонна, без хубава гледка, бихте могли да подходите творчески и да я превърнете в красиво продължение на дома, което да използвате ...…

Най-красивите коледни украси в Европа - част 1

Традиционно големи коледни дръвчета украсяват площадите на големите ни градове, както и на градовете в цяла Европа. Коледните базари, …

Декориране в съвременен интериорен стил

Съвременният дизайн се използва широко в модерните домове, защото е едновременно функционален и комфортен. Основната идея на съвременния …