Спално бельо и зодии - овен, телец, близнаци и рак

Спално бельо и зодия Овен

Овен е първият от зодиакалните знаци в астрологията, свързан с едноименното съзвездие - Овен.

Зодия Овен е импулсивна личност. Често пъти се старае да се наложи над другите. По-склонен е да предприема нови неща, отколкото да осъществи вече предприетите. Трябва да се научи да довършва започнатото докрай. Ако започва нещо ново, е добре да е завършил предишното си начинание. Представителите на зодия Овен винаги се стремят да наложат идеите си.

Овните водят много активен начин на живот, заради това спалното им бельо трябва да е в спокойни тонове, което частично ще гаси огъня в тях. Спално бельо в светложълто или бледо зелено ще им помогне да се балансират и да спят спокойно. А на сутринта пак ще са пълни с енергия. Но ако се направи аналогия между характера на Овните и цвета на спалното бельо, биха им подхождали черните тонове.

Тези импулсивни хора, постоянно стремящи се към нещо, обичат всичко ярко и динамично. Заради това в съответствие с характера им, трябва да се направи правилния избор за комплекта спално бельо

Спално бельо и зодия Телец

Телците са обективни, имат превъзходна памет и са много добри оратори. Не са особено решителни, потайни са, великодушни и в същото време – алчни. Те са прагматични и интелектуални, разсъдливи, естествени и чувствителни. Телецът е материален, най-лесно му се отдава изграждането на кариера и натрупването на богатство. Обикновено когато упорства в желанията си, успява да ги постигне.

Преди всичко трябва да се отбележи, че Телците са много практични, заради това представителите на зодия Телец не обичат бялото или светлото спално бельо, понеже трябва постоянно да се грижат за него, а Телеца цени времето си. Еднотоновото спално бельо също не е добър избор, защото за тях е прекалено простовато. Най-хубавият вариант са спалните комплекти в топли, спокойни оттенъци: жълто, зелено, бежово, с рисунка на цвете, пеперуда или др.

Те са спокойни, основателни и колкото и да е странно, изключително взискателни. Няма да им хареса спално бельо с анимационни герои. Дори и да кажат, че им харесва, най-вероятно ще Ви излъжат. Телците обичат скъпите и качествени вещи, заради това най-подходящият плат е сатена.

Спално бельо и зодия Близнаци

Близнаци е първата от трите въздушни зодии. Те символизират най-леката и ефирна материя на Земята. Близнаци символизират двете същности на човека – материалния и духовния човек, които живеят във всеки от нас и трябва да бъдат интегрирани в едно цяло, за да постигнем своята пълнота.

 

Близнаци - най-непостоянният и променлив зодиакален знак, и спалното им бельо трябва да е такова - с най-необикновените комбинации от цветове и рисунки: лилаво с оранжево и геометрични фигури. Най-добре ще е, ако спалният комплект е двулицев и може да се наглася според настроенията на зодията. Представители на зодия Близнаци са вечно увлечени по нещо и се отличават с активност и общителност. Заради това няма да изберат еднотоновото спално бельо (освен ако не е шикозен сатен - обичат впечатляващи вещи).

 Рисунката върху спалния комплект трябва да е абстрактна или конкретна - не трябва да има някакъв смисъл, важното е да е ярка и красива. Представителите на този знак биха приели спален комплект “шега”, нещо екстравагантно или даже детско, много биха се зарадвали, защото ще оценят шегата.

Спално бельо и зодия Рак

Тези хора са чувствителни и сантиментални, но често го прикриват. Те ценят уюта, заради това са подходящи спални комплекти в спокойни разцветки. Освен това, Раците често са и колекционери, така че наличието на образа на любимия им предмет върху завивките е огромен плюс. Ако има хареса спалния комплект, най-вероятно ще започнат да колекционират спално бельо.

Рак обичат силно и когато силно се привържат към нещо, то е за цял живот. Могат да бъдат много жестоки врагове. Заобикалят пречките, вместо да ги преодолеят. Овладяват до съвършенство изкуството да се съпротивляват по пасивен начин. Могат да бъдат манипулирани чрез внимание, но ако към тях се приложи сила, стават непоклатими. Зодия Рак имат голямо въображение.

Зодия Рак е представител на водната стихия, заради това обича всичко във водни тонове: светлосиньо, тюркоаз, синьо, бяло. Всички тези цветове трябва да са в нежни, спокойни оттенъци. Раците не обичат крещящата вулгарност. Може да им се подаряват едноцветни комплекти, даже и в бяло, защото този знак може да открие заложби на аристрокатичност и изисканост и в най-простите неща.

 

 

Последни публикации

За стиловете в домашния интериор - част 1

Търсите вдъхновение как да украсите новото си жилище или да вдъхнете нов живот на сегашния си дом? Подбрали сме 7 от най-популярните интериорни …

Как да украсим дома си в бохемски стил

Бохемският стил в интериора е пълен с живот, с култура и интересни предмети. Той въплъщава в себе си индивидуалността и свободното изразяване. …

Есенно преобразяване на спалнята

Вечерите стават по-дълги, а сутрин въздухът е по-прохладен. С идването на есента ще прекарваме все повече време вечер у дома, вместо навън. …

Как да изберете слънчеви очила, които да подхождат на вашето лице (за дами)

Ако през останалите сезони слънчевите очила са стилен аксесоар, през лятото са просто незаменими. Качествените слънчеви очила ще предпазят …

7 съвета как да превърнем балкона в мини лятна градина

Мечтаете си за ваше лично зелено кътче за релакс и уединение? Е, не всеки разполага с двор, но с тези няколко съвета ще превърнете балкона …

Кухня в стил Прованс - част 1

Стилът Прованс е вдъхновен от красивата природа на южна Франция. Прованс е регион, известен с великолепните си гледки, яркото слънце,  …